Суп-пюре з цвітної капусти (з редисом)

    

9 Листопада, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Цвітна капуста - 200 г

Вода - 600 мл

Масло вершкове - 15 г

Молоко - 200 мл

Редис - 1 шт.

Рис - 40 г

Зелень кропу

Directions

1Нарізаний редис і нашатковану цвітну капусту викласти в каструлю і залити водою. Покласти шматочок вершкового масла, закрити каструлю кришкою і на повільному вогні варити до готовності.

2Потім цвітну капусту з редисом протерти крізь сито. Відварений рис теж протерти крізь сито.

3Рис змішати з супом-пюре, нагріти на слабкому вогні та додати молоко.

4При подачі на стіл посипати суп кропом.

Дієта при оксалатних каменях

00:00