Суп-пюре кукурудзяний з бататом

    

3 Листопада, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Батат - 2 шт.

Кукурудза заморожена - 400 г

Цибуля порей - 1 стебло

Вершки - 200 г

Олія оливкова або рослинна

Вода

Сіль морська

Гарбузове насіння

Directions

1У глибокій сковороді або каструлі розігріти трохи олії, обсмажувати очищений і нарізаний батат 3‑4 хвилини на сильному вогні.

2Вогонь зменшити до середнього, залити батат водою і готувати 5‑7 хвилин.

3Додати цибулю порей, залишити на 2 хвилини.

4Всипати кукурудзу, прогріти суп ще 5 хвилин, посолити, вогонь вимкнути, закрити кришкою і залишити на деякий час.

5Збити блендером овочі з рідиною, ввести вершки та ще раз довести до кипіння.

6Подавати з обсмаженими гарбузовим насінням, листочками свіжого чебрецю і з ароматною оливковою олією.

Дієта для підвищення імунітету

00:00