Суп-пюре кукурудзяний з бататом перші страви лікувальне харчування 3 Листопада, 2017 171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит) Ingredients Батат - 2 шт. Кукурудза заморожена - 400 г Цибуля порей - 1 стебло Вершки - 200 г Олія оливкова або рослинна Вода Сіль морська Гарбузове насіння Directions 1У глибокій сковороді або каструлі розігріти трохи олії, обсмажувати очищений і нарізаний батат 3‑4 хвилини на сильному вогні. 2Вогонь зменшити до середнього, залити батат водою і готувати 5‑7 хвилин. 3Додати цибулю порей, залишити на 2 хвилини. 4Всипати кукурудзу, прогріти суп ще 5 хвилин, посолити, вогонь вимкнути, закрити кришкою і залишити на деякий час. 5Збити блендером овочі з рідиною, ввести вершки та ще раз довести до кипіння. 6Подавати з обсмаженими гарбузовим насінням, листочками свіжого чебрецю і з ароматною оливковою олією.Дієта для підвищення імунітету 00:00