Суп-пюре морквяний

    

7 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Морква - 1 шт. середня

Молоко - 0,25 склянки

Вода - 1 склянка

Рис - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Directions

1Моркву нарізати шматочками і тушкувати з вершковим маслом і цукром в каструльці, на дно якої налити трохи окропу.

2Потім додати рис і залити невеликою кількістю води. Варити під кришкою 20-25 хвилин.

3Протерти, розвести до бажаної густоти гарячим молоком, прогріти.

4У готовий суп покласти шматочок вершкового масла.

Дієта при хронічному пієлонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі

00:00