Суп-пюре солодкий десерти, перші страви лікувальне харчування 27 Червня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Яблука - 1 шт. Абрикоси - 2 шт. Крупа манна - 1 ч. ложка Молоко - 0,5 склянки Цукор - 1 ч. ложка Яйця - 1 жовток Directions 1Фрукти почистити, нарізати, залити окропом, щоб вони були повністю покриті водою, і варити до готовності. 2Протерти через сито, знову закип'ятити і всипати манну крупу. Варити 20 хвилин. 3Зняти з вогню і заправити жовтком, розтертим із цукром і молоком.Дієта при хронічному пієлонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі 00:00