Суп-пюре чеський цибулевий

    

19 Лютого, 2017

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Цибуля ріпчаста -300 г

Цибуля порей - 200 г

Картопля - 8-10 шт.

Сир творжний - 100 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Сухарики пшеничні - 100 г

Сіль

Directions

1Ріпчасту цибулю подрібнити, порей нарізати кільцями. Смажити у вершковому маслі до м'якості.

2Картоплю відварити в 2 л води (відвар залишити), очистити. У картопляний відвар викласти підготовлені картоплю та цибулю. Посолити. Зробити пюре за допомогою блендера.

3Додати тертий сир, прогріти, але не кип'ятити.

4У тарілки з готовим супом додати сухарики.

00:00