юшка з рибою
юшка з рибою

Суп рибний марсельський

    

8 Лютого, 2017

365 рецептов французской кухни

Ingredients

Риба дрібна - 2 кг

Молюски - 1 кг

Лангуст - 1 шт.

Олія оливкова - 0,5 склянки

Часник - 1 головка

Томатна паста - 2 ст. ложки

Борошно - 2 ст. ложки

Вино сухе біле - 750 мл

Вода - 750 мл

Перець гіркий - 1 стручок

Хліб

Зелень петрушки

Лавровий лист

Шафран

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу нарізати шматками, замаринувати в суміші з олії, шафрану, солі та перцю.

2Перелити маринад в каструлю, додати часник, зелень петрушки, томатну пасту, борошно, вино, воду, лавровий лист, риб'ячі голови, сіль, шафран і гіркий перець. Варити 1 годину.

3Процідити, додати мариновані шматки риби, молюски та нарізаного лангуста. Варити ще 15 хвилин.

4Бульйон подавати в супниці, рибу - на блюді з підсмаженим хлібом, натертим часником.

00:00