Суп селянський з крупою

    ,

19 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста свіжа - 160-200 г

Картопля - 80 г / 1 шт.

Крупа (перлова, рисова, вівсяна, ячна, пшенична) або пшоно - 40 г

Вівсяні пластівці «Геркулес» - 35 г

Ріпа - 30 г / 1 шт.

Морква - 20 г / 1 шт.

Петрушка - 10 г кореня

Цибуля ріпчаста - 40 г / 1 шт.

Томат-паста - 20 г або

Помідори свіжі - 40 г / 1 шт.

Олія або жир - 20 г

Бульйон або вода - 750-800 г

Сметана

Directions

1Добре промиту перлову, ячну, вівсяну, пшеничну крупу зварити до напівготовності.

2Покласти крупу в киплячий бульйон або воду, додати нарізані капусту та картоплю і варити до готовності.

3За 15 хвилин до закінчення варіння додати заздалегідь запасерованні овочі та помідори або томат-пасту.

4Подавати зі сметаною.

Крупу рисову та пшоно закладають в суп разом з овочами, попередньо промивши в воді, вівсяні пластівці «Геркулес» - за 15-20 хвилин до закінчення варіння супу.

Суп можна готувати без томат-пасти та помідорів.

Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності - готувати на воді та без томат-пасти

00:00