Суп сирний

    

22 Листопада, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Крупа перлова - 100 г

Вода - 2 л

Сирки плавлені - 2 шт.

Картопля - 2-3 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Приправа для супу

Сіль

Directions

1Промити в холодній воді перлову крупу, картоплю очистити, нарізати кубиками і разом з крупою покласти в каструлю мультиварки, залити холодною водою. Додати сіль і включити режим «Тушкування» на 2 години.

2Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії, додати моркву, натерту на крупній тертці, і смажити ще 5 хвилин.

3Через 1 годину відкрити мультиварку і покласти в суп зажарку і приправи для супу. Перемішати.

4Сир натерти на крупній тертці і додати в суп за 15 хвилин до готовності.

00:00