Суп сирний (з куркою)

  

18 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Cook: 50 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Курка - 500 г філе

Рис - 150 г

Сир плавлений - 400 г

Картопля - 400 г

Морква - 150 г

Цибуля - 150 г

Перець

Сіль

Зелень

Directions

1Куряче філе залити 3 л води, посолити, поперчити і варити до готовності (близько 20 хвилин після закипання). Коли філе буде готово, його треба вийняти.

2У киплячий бульйон засипати рис, варити 10 хвилин.

3Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на дрібній тертці. Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками. М'ясо нарізати невеликими шматочками.

4У бульйон додати картоплю, цибулю і моркву. Варити 5-7 хвилин.

5Потім додати м'ясо, варити до готовності картоплі.

6Додати сир, добре перемішати і прибрати з вогню.

7При подачі посипати зеленню.

00:00