Суп сирно-вершковий з цвітною капустою

    

13 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Цвітна капуста - 0,5 качана

Картопля - 4‑5 шт.

Морква - 1 шт.

Селера - 1 стебло

Цибуля - 0,5 шт.

Кубик для бульйону курячий - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Лавровий лист - 2‑3 шт.

Перець чорний - 3‑5 горошин

Вершки - 100 г

Пармезан - 50 г

Кріп - 0,5 пучка

Чебрець - 0,5 пучка

Directions

1У каструлю з киплячою водою покласти лавровий лист, перець горошком і половину цибулини. Картоплю і моркву нарізати кубиками і покласти в киплячий бульйон. Додати дрібно нарізану селеру та курячий кубик і варити 10 хвилин.

2Розібрати цвітну капусту на дрібні суцвіття, додати її до супу разом із пропущеним через прес часником.

3Потім влити вершки і додати тертий або нарізаний шматочками пармезан.

Дієта для підвищення імунітету

00:00