171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Цвітна капуста - 0,5 качана
Картопля - 4‑5 шт.
Морква - 1 шт.
Селера - 1 стебло
Цибуля - 0,5 шт.
Кубик для бульйону курячий - 1 шт.
Часник - 2 зубчики
Лавровий лист - 2‑3 шт.
Перець чорний - 3‑5 горошин
Вершки - 100 г
Пармезан - 50 г
Кріп - 0,5 пучка
Чебрець - 0,5 пучка
Directions
1У каструлю з киплячою водою покласти лавровий лист, перець горошком і половину цибулини. Картоплю і моркву нарізати кубиками і покласти в киплячий бульйон. Додати дрібно нарізану селеру та курячий кубик і варити 10 хвилин.
2Розібрати цвітну капусту на дрібні суцвіття, додати її до супу разом із пропущеним через прес часником.
3Потім влити вершки і додати тертий або нарізаний шматочками пармезан.