171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Бульйон курячий - 1 л
Локшина рисова - 150 г
Кокосове молоко - 200 мл
Імбир - 4 см свіжого кореня
Соус рибний - 2 ст. ложки
Перець чилі червоний - 1 шт.
Куркума мелена - 1 ч. ложка
Цукор коричневий - 1 ч. ложка
Лайм - 2 ч. ложки соку
Курка - 150 г вареного м'яса
Суміш овочів
Спаржа
Капуста китайська
Зелена цибуля
ДЛЯ СЕРВІРУВАННЯ:
Коріандр свіжий нарізаний - 2‑3 ст. ложки
Directions
1Довести до кипіння курячий бульйон, залити окропом рисову локшину.
2Додати до бульйону кокосове молоко, очищений і нарізаний тонкими скибочками імбир, рибний соус, очищений від насіння і дрібно порубаний червоний чилі, мелену куркуму, коричневий цукор, сік лайма, варене м'ясо курки, китайську капусту, зелену цибулю.
3Обсмажувати овочі на розжареній олії приблизно 1‑2 хвилини.
4Злити воду з локшини і розкласти в порційні тарілки. Залити локшину бульйоном зі спеціями і додати в кожну тарілку овочі, злегка обсмажені зі спаржею.