Суп томатний з нутом

    

20 Листопада, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 8 hrs
  • Cook: 1 hr 35 mins

Ingredients

Помідори або томатна м'якоть - 600 г

Нут - 200 г

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Перець солодкий - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Олія - 4 ст. ложки

Паприка - 1 ч. ложка

Коріандр мелений - 0,25 ч. ложки

Чилі сушений - 0,25 ч. ложки

Вода - 3-4 мультистакана

Зелень

Перець

Сіль

Directions

1На ніч у холодній воді замочити нут.

2Варити нут до готовності 40 хвилин.

3Включити мультиварку в режимі «Випічка» і додати олію. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно нарізати, викласти в чашу мультиварки і обсмажувати на олії 10 хвилин.

4Перець нарізати кубиками і додати до цибулі з морквою. Обсмажувати ще 7 хвилин.

5Додати спеції, подрібнений часник, добре перемішати і смажити ще кілька хвилин.

6Після цього в чашу викласти сухий нут і влити томатне пюре. Додати сіль, воду і готувати в режимі «Випічка» 30 хвилин.

00:00