Суп томатний з рисом і фрикадельками

  

18 Листопада, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Фарш (свинина + яловичина) - 500 г

Помідори - 700 г

Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки

Рис - 150 г

Цибуля - 100 г

Вода - 2,5 л

Часник - 2-3 зубчики

Перець

Сіль

Зелень

Directions

1У фарш додати панірувальні сухарі, посолити, поперчити, добре перемішати. Сформувати з фаршу фрикадельки розміром з волоський горіх.

2Помідори очистити від шкірки і подрібнити в блендері або натерти на тертці.

3Цибулю дрібно нарізати.

4У каструлю налити воду, закип'ятити. У киплячу воду висипати рис.

5Коли рис закипить, додати фрикадельки, варити 5 хвилин.

6Додати помідори, цибулю (цибуля можна обсмажити на олії), посолити, поперчити, варити до готовності рису.

7Коли суп буде готовий, додати вичавлений через часникодавилку часник, дати настоятися під кришкою 20-25 хвилин.

8Суп розлити по тарілках, посипати зеленню. За смаком додати сметану.

Замість свіжих помідорів можна використовувати помідори у власному соку.

00:00