Суп угорський «Гуляш»

  

11 Березня, 2017

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Яловичина - 700 г філе

Сало (свіже) - 100 г

Картопля - 700 г

Помідори - 300 г

Перець болгарський - 250 г

Цибуля - 200 г

Часник - 2-3 зубчики

Паприка мелена - 1 ст. ложка

Кмин - 1 ч. ложка

Перець

Сіль

Directions

1М'ясо і сало нарізати невеликими шматочками, цибулю і часник - дрібно, перець очистити від насіння, нарізати соломкою, помідори і очищену картоплю - кубиками.

2У каструлю (бажано з товстим дном) покласти сало, витопити з сала весь жир, шкварки вийняти і викинути.

3У каструлю покласти цибулю, обсмажити.

4Додати паприку, перемішати. Додати кмин, перемішати. Тушкувати 1-2 хвилини.

5Додати м'ясо, тушкувати 5-7 хвилин, посолити, поперчити.

6Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо. Накрити кришкою, тушкувати 1,5 години (при необхідності воду підливати).

7Додати картоплю, залити 2-2,5 літрами води. Довести до кипіння.

8Додати перець. Варити 5-7 хвилин.

9Додати помідори і часник. Варити до готовності картоплі. Якщо необхідно, посолити.

Цибулю можна обсмажити на олії, замість яловичини використовувати будь-яке м'ясо, але це буде інший рецепт і інший смак.

00:00