Суп цибульний (з шавлією) перші страви лікувальне харчування 25 Жовтня, 2017 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Цибуля - 1 шт. велика (більше 70 г) Вода - 0,5 л Олія соняшникова - 1 ст. ложка Шавлія - 1 жменя Directions 1Цибулину вимити і разом зі шкіркою дрібно нашаткувати, потім злегка обсмажити на олії до золотистого відтінку. 2Потім цибулю опустити в киплячу воду, додати дрібку шавлії і варити 5‑10 хвилин. Суп не солити і не додавати спецій. 3Приймати суп по 1 склянці вранці та ввечері перед сном. Протягом 2 годин до і після прийому супу не рекомендується приймати їжу.Дієта при переломах 00:00