юшка з рибою
юшка з рибою

Суп-юшка з форелі

    

14 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 35 mins

Ingredients

Форель - 500-700 г

Картопля - 4-5 шт.

Цибуля - 1-2 шт.

Морква - 1 шт. велика

Рис - 2 ст. ложки

Зелень - 1 пучок

Вода - 2-2,5 л

Лавровий лист

Перець духмяний

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу вимити та покласти в каструлю мультиварки.

2Картоплю нарізати невеликими кубиками, моркву натерти на крупній тертці. Цибулю очистити і, не нарізаючи, покласти в мультиварку. Додати спеції та половину пучка зелені. Всипати рис. Додати теплої води. Включити режим «Суп» на 1,5 години.

3Коли режим закінчиться, рибу вийняти, цибулю та зелень видалити. Потім розібрати рибу та повернути в каструлю. Посипати суп дрібно нарізаною зеленню.

00:00