Суп яблучний на відварі шипшини

  ,   , ,

24 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука - 1 велике або 2 маленьких

Шипшина - 20 г / 1 ст. ложка

Цукор - 25 г / 1 ст. ложка

Кориця - 1 щіпка

Хліб білий - 50 г

Вода - 0,5 л

Directions

1Шипшину залити окропом, закрити кришкою і кип'ятити 5 хвилин, після чого настоювати 3‑5 годин.

2Потім процідити, додати цукор і корицю, закип'ятити, додати дрібно нарізані або натерті яблука й охолодити.

3Нарізати хліб дрібними кубиками, підсушити в духовці та подавати до супу.

Дієта при оксалатних каменях

00:00