Суп яблучно-рисовий

  ,   

2 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яблука - 100-150 г

Рис - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ст. ложка з гіркою

Вода - 1 склянка

Кориця

Directions

1Стигле яблуко (антонівка) спекти в духовці без цукру та протерти.

2Закип'ятити воду з додаванням кориці та 1 ч. ложки цукру; відварити в ній рис.

3Коли рис розвариться, протерти його гарячим через сито, з'єднати з протертим яблуком, додати 1 ст. ложку цукру та збити вінчиком.

4Потім поставити каструльку з пюре прогрітися на слабкий вогонь, постійно збиваючи вінчиком, щоб не було грудок. Яблучний суп повинен мати густоту киселю.

Дієта при уратних каменях

00:00