Суп із баклажанів з грибами

    

7 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 45 mins

Ingredients

Опеньки свіжоморожені - 200 г

Картопля - 2 шт.

Баклажани - 1 великий

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт

Олія - 2 ст. ложки

Молоко - 500 мл

Перець

Сіль

Directions

1Картоплю, цибулю та моркву очистити та дрібно нарізати. Гриби розморозити, промити й обсушити. Баклажан вимити та нарізати невеликими кубиками.

2У чашу мультиварки влити олію, включити режим «Смаження» та обсмажувати цибулю з морквою 10 хвилин.

3Додати гриби і готувати ще 5 хвилин.

4Влити молоко, додати картоплю, баклажан, сіль, перець, воду (до потрібної консистенції). Готувати в режимі «Варка на пару» 30 хвилин.

00:00