Суп із баранини з квасолею перші страви 2 Червня, 2017 Блюда из фасоли (Семь поварят) Cook: 3 hrs Yields: 4 порції Ingredients Баранина - 750 г грудинки Олія - 2 ст. ложки Часник - 2 зубчики Бульйон м'ясний - 1 л Квасоля біла - 250 г Томатна паста - 2 ст. ложки Вино червоне - 1 ст. ложка Перець червоний мелений Сіль Directions 1Квасолю замочити в холодній воді на ніч. 2Вранці квасолю промити, залити свіжою водою та варити до готовності без солі. 3Баранину нарізати по 2-3 шматочки на порцію, обсмажити на олії, посолити, поперчити, залити бульйоном і варити майже до готовності. 4Додати до м'яса квасолю і томатну пасту, посолити, поперчити, влити вино та довести суп до готовності. 5При подачі посипати суп рубаними часником і зеленню. 00:00