171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Помідори - 250 г
Перець чилі - 1 ч. ложка сушених пластівців
Порошок каррі - 0,5 ч. ложки
Олія оливкова - 25 мл
Батат - 0,5 шт.
Бульйон курячий - 250 мл
Мандарини - 2 шт. великих + сік 2 мандаринів
Сіль морська
Каррі - жменя листя
Кінза - 1 жменя
Directions
1Зняти з помідорів шкірку й очистити від насіння.
2Покласти помідори у вогнестійкий посуд, посолити, посипати пластівцями чилі та каррі. Запікати 3 години в розігрітій до 100°C духовці.
3Курячий бульйон довести до кипіння. Нарізаний невеликими кубиками батат і помідори з маслом, в якому вони запікалися, покласти в гарячий курячий бульйон, варити 15 хвилин.
4Збити суп у блендері. Додати сік мандаринів, розмішати, заправити сіллю. Регулювати бажану густоту, додаючи бульйон або окріп.
5Подавати суп із дольками мандаринів без шкірки, обсмаженим в оливковій олії листям каррі та кінзою.