Суп із капусти та селери

    

1 Червня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Селера - 1 корінь

Капуста - 100 г

Цибуля - 1 шт.

Борошно - 15 г

Бульйон м'ясний - 1 л

Сметана - 75 г

Яйця - 1 жовток

Масло вершкове - 20 г

Сир - 30 г

Сіль

Directions

1Капусту нашаткувати, залити бульйоном і варити 10 хвилин.

2Коріння селери промити та натерти на крупній тертці, цибулю нашаткувати півкільцями, потім змішати з селерою та обсмажити. Додати борошно і продовжити обсмажування. Розвести пасерування бульйоном і проварити 10 хвилин.

3Сметану та жовток розвести холодним бульйоном і додати в суп.

4При подачі заправити тертим сиром і сіллю.

00:00