Суп із савойської капусти

    ,

30 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста савойська - 160 г

Морква - 60 г

Ріпа - 60 г

Петрушка - 40 г

Селера - 20 г

Цибуля ріпчаста - 40 г

Цибуля порей - 30 г

Помідори свіжі - 60 г

Лавровий лист

Перець горошком

Гвоздика

Вода - 750 г

Directions

1Нарізати дольками моркву, ріпу, петрушку, селеру. Ріпу бланшувати в окропі 2-3 хвилини, невелику ріпчасту цибулю залишити цілими головками, цибулю порей розрізати на шматочки, савойську капусту нарізати дольками або порубати і також занурити на 2-3 хвилини в окріп.

2Підготовлені овочі закласти в посуд з товстим дном у вигляді окремих букетів, вирівняти та залити окропом так, щоб овочі тільки були покриті водою. Потім додати спеції і довести до кипіння.

3Далі запекти овочі в духовці.

4Окремо припустити з невеликою кількістю бульйону помідори, нарізані дольками.

5При подачі покласти в суп сметану, овочі букетами та помідори.

00:00