100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста савойська - 160 г
Морква - 60 г
Ріпа - 60 г
Петрушка - 40 г
Селера - 20 г
Цибуля ріпчаста - 40 г
Цибуля порей - 30 г
Помідори свіжі - 60 г
Лавровий лист
Перець горошком
Гвоздика
Вода - 750 г
Directions
1Нарізати дольками моркву, ріпу, петрушку, селеру. Ріпу бланшувати в окропі 2-3 хвилини, невелику ріпчасту цибулю залишити цілими головками, цибулю порей розрізати на шматочки, савойську капусту нарізати дольками або порубати і також занурити на 2-3 хвилини в окріп.
2Підготовлені овочі закласти в посуд з товстим дном у вигляді окремих букетів, вирівняти та залити окропом так, щоб овочі тільки були покриті водою. Потім додати спеції і довести до кипіння.
3Далі запекти овочі в духовці.
4Окремо припустити з невеликою кількістю бульйону помідори, нарізані дольками.
5При подачі покласти в суп сметану, овочі букетами та помідори.