Суп із цвітної капусти та білої квасолі

    

4 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Cook: 2 hrs

Ingredients

Цвітна капуста - 1 качан

Квасоля біла консервована - 800 г

Часник - 3 зубчики

Цибуля - 1 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Фенхель - 2 ст. ложки насіння

Петрушка - 2 гілочки

Хліб білий - 4-6 шматків

ДЛЯ БУЛЬЙОНУ:

Цибуля порей - 2-3 зелених листа

Цибуля - 1 шт. велика

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь + 2 гілочки

Чебрець - 1 гілочка

Перець чорний - 6 горошин

Перець духмяний - 2 горошини

Вода - 1,5 л

Лавровий лист

Сіль

Directions

1БУЛЬЙОН: Овочі очистити та нарізати великими шматочками. Помістити їх в чашу мультиварки, влити воду, додати зелене листя цибулі порей, петрушку, чебрець і духмяний перець. Варити в режимі «Суп» 40-45 хвилин. Додати лавровий лист, сіль і чорний перець, варити ще 10 хвилин.

2Процідити бульйон через дрібне сито. Капусту вимити та розібрати на невеликі суцвіття. Квасолю відкинути на друшляк і прополоскати під проточною водою. Цибулю та часник очистити. Цибулю дрібно нарізати, часник подрібнити. Петрушку вимити й обсушити.

3Помістити капусту, квасолю, цибулю, петрушку та подрібнений часник в мультиварку, влити бульйон. Додати насіння фенхелю та сіль. Поставити режим «Суп» на 60 хвилин.

00:00