Суфле з кабачків

    

27 Травня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Кабачки - 1 кг

Олія - 2 ст. ложки

Молоко - 1 склянка

Сир тертий - 1 склянка

Сухарі товчені - 0,5 склянки

Петрушка - 0,5 склянки дрібно нарізаної зелені

Яйця - 3-4 шт.

Перець чорний

Directions

1Кабачки очистити, нарізати та відварити в злегка підсоленій воді. Процідити.

2Розім'яти кабачки виделкою та злегка підсмажити в олії.

3Дати охолонути і додати молоко, сир, сухарі, зелень петрушки, яйця і перець. Все добре розмішати, викласти в посуд, змащений олією, і запікати близько 20 хвилин.

00:00