Суфле з кабачків (з манкою)

    

5 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Кабачки - 200 г

Молоко - 0,5 склянки

Крупа манна - 1 ч. ложка

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Сметана

Directions

1Молодий кабачок очистити від шкірки та насіння, нарізати дрібними шматочками і тушкувати в молоці до готовності.

2Потім збити міксером або віночком, додати манну крупу та варити, помішуючи, ще 8-10 хвилин.

3Остудити, додати жовток, вершкове масло, цукор і розмішати. Обережно ввести збитий в міцну піну білок.

4Масу викласти у змащену вершковим маслом форму та зварити на водяній бані.

5При подачі полити свіжою сметаною.

Дієта при хронічному пієлонефриті, гломерулонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі

00:00