Суфле з тіляпії

    ,

26 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тіляпія - 300 г

Картопля - 2 шт.

Яйця - 2 білки

Зелений горошок консервований - 2 ст. ложки

Сіль

Масло вершкове - 2 ч. ложки

Directions

1Картоплю очистити, відварити майже до готовності. Потовкти, додавши вершкове масло.

2Рибу трохи проварити (буквально кілька хвилин після закипання).

3За допомогою комбайна (блендера) приготувати рибно-картопляне пюре. Додати сіль і спеції, за смаком. Білки збити і дуже акуратно ввести в загальну масу, ретельно вимішуючи. Додати зелений горошок і акуратно вмішати його в суфле.

4Розкласти масу в змащені вершковим маслом формочки. Поставити в духовку для випікання на 25 хвилин.

00:00