Суфле м’ясне / з м’яса та рису

    , ,

26 Червня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

180 рецептов против гастрита и язвы (Еда, которая лечит)

Ingredients

М'ясо нежирне відварене (для дієти №1б - яловичина) - 200 г / 100 г

Яйця - 1 шт.

Рис - 1 ст. ложка / 0,5 ст. ложки

Вода

Масло вершкове - 2 ч. ложки / 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1Зварити в'язку рисову кашу на воді, для дієти №1б варити до повного розм'якшення.

2М'ясо відварити, відокремити потрібну кількість.

3Остигле відварне м'ясо пропустити через м'ясорубку, додати остиглу кашу і ще раз прокрутити через м'ясорубку все разом. У фарш вбити яйце, ретельно вимішати, посолити (якщо можна).

4Фарш перекласти в змащену маслом форму. Варити на пару або запекти в духовці (для дієти при хворобах нирок).

5Перед подачею до столу зверху покласти вершкове масло або полити розтопленим маслом.

Дієта № 1б для лікування виразки шлунку та гастритів в гострій стадії, при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі

00:00