Суфле сирне (творожне) з вишневою підливою

    ,

23 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сир (творог) - 250 г

Манна крупа - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Цукор - 1,5 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

ДЛЯ ПІДЛИВКИ:

Вишня сушена - 50 г

Цукор - 1,5 ст. ложки

Борошно картопляне - 1 ст. ложка

Вода - 1 склянка

Directions

1З манної крупи зварити кашу й охолодити.

2Сир (творог - свіжий, не вологий) протерти крізь сито, з'єднати з манною кашею, додати жовток, цукор та половину розтопленого масла. Все це добре розтерти, ввести збитий білок, злегка вимішати.

3Викласти у формочки, змащені маслом, і на пару довести до готовності.

4З вишні та води, цукру і картопляного борошна зварити кисіль і гарячим полити суфле.

Дієта при гломерулонефриті, уратних каменях, нирковій недостатності

00:00