Суші з відвареним лососем суші японська кухня 15 Серпня, 2018 Японская кухня Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Лосось - 300 г філе Рис - 200 г Оцет для суші - 50 мл Цукор - 0,5 ст. ложки Листя морських водоростей Імбир маринований Паста васабі Соєвий соус Мускатний горіх тертий Перець Сіль Directions 1Філе лосося промити, відварити в підсоленій воді, остудити, нарізати невеликими шматочками, поперчити, посипати мускатним горіхом. 2Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким. 3Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин. 4Сформувати з рису невеликі коржі, покласти в середину кожної трохи начинки з лосося, загорнути в листя водоростей. Викласти на тарілку. 5Подавати з тонко нарізаним імбиром, васабі та соєвим соусом. 00:00 Nutrition Facts Calories192 ккал