Суші з копченим вугром і морськими гребінцями суші японська кухня 8 Вересня, 2018 Японская кухня Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Вугор - 300 г копченого філе Морські гребінці - 200 г м'яса Рис - 200 г Оцет для суші - 50 мл Цукор - 0,5 ст. ложки Листя морських водоростей Імбир маринований Паста васабі Соєвий соус Перець Сіль Directions 1Філе копченого вугра нарізати маленькими скибочками, поперчити. Морські гребінці нарізати тонкими пластинами, посолити, поперчити. 2Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким. 3Зняти рис вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин. 4На сформовані з рису колобки покласти спочатку скибочки копченого вугра, потім пластини морських гребінців, обернути смужкою морських водоростей. 5Подавати до столу з маринованим імбиром, васабі і соєвим соусом. 00:00 Nutrition Facts Calories204 ккал