Суші з маринованим окунем і морським гребінцем суші японська кухня 20 Серпня, 2018 Японская кухня Ingredients Окунь маринований - 100 г філе Морський гребінець - 100 г м'яса Рис - 200 г Оцет для суші - 50 мл Цукор - 0,5 ст. ложки Імбир маринований Паста васабі Соєвий соус Сіль Directions 1Філе окуня та м'ясо морського гребінця нарізати тонкими скибочками прямокутної форми. 2Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким. 3Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин. 4Сформувати з рису невеликі колобки прямокутної форми, покласти на кожен скибочку окуня або морського гребінця, змащену невеликою кількістю васабі. 5Покласти суші на тарілку, подати до столу з васабі, соєвим соусом і тонко нарізаним маринованим імбиром. 00:00 Nutrition Facts Calories158 ккал