Суші з морським гребінцем і морською капустою суші японська кухня 7 Серпня, 2018 Японская кухня Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Морський гребінець - 200 г м'яса Рис - 200 г Оцет для суші - 50 мл Цукор - 0,5 ст. ложки Морська капуста консервована - 50 г Імбир маринований Паста васабі Соєвий соус Сіль Directions 1М'ясо морського гребінця розморозити, нарізати тонкими скибочками прямокутної форми. 2Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким. 3Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин. 4Сформувати з рису невеликі колобки прямокутної форми, покласти на кожен скибочку морського гребінця, обернути смужками морської капусти. 5Подавати до столу з васабі, соєвим соусом і тонко нарізаним маринованим імбиром. 00:00 Nutrition Facts Calories181 ккал