японські суші
японські суші

Суші з мідіями

    

31 Серпня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Мідії - 300 г м'яса

Рис - 100 г

Оцет для суші - 25 мл

Цукор - 1 ч. ложка

Селера - 1 корінь

Листя морських водоростей

Імбир маринований

Паста васабі

Соєвий соус

Мускатний горіх тертий

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Корінь селери очистити, вимити, дрібно нарізати або натерти на тертці.

2Мідії відварити в підсоленій воді, остудити, змішати з селерою, додати мускатний горіх і перець, перемішати.

3Рис промити, залити 200 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

4Зняти з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

5Сформувати з рису невеликі коржі, покласти на середину кожного невелику кількість начинки з мідій, загорнути в листя водоростей.

6Викласти суші на тарілку, подати з тонко нарізаним імбиром, васабі та соєвим соусом.

00:00

Nutrition Facts

Calories 164 ккал