Суші з мідіями суші японська кухня 31 Серпня, 2018 Японская кухня Cook: 40 mins Yields: 3 порції Ingredients Мідії - 300 г м'яса Рис - 100 г Оцет для суші - 25 мл Цукор - 1 ч. ложка Селера - 1 корінь Листя морських водоростей Імбир маринований Паста васабі Соєвий соус Мускатний горіх тертий Перець чорний мелений Сіль Directions 1Корінь селери очистити, вимити, дрібно нарізати або натерти на тертці. 2Мідії відварити в підсоленій воді, остудити, змішати з селерою, додати мускатний горіх і перець, перемішати. 3Рис промити, залити 200 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким. 4Зняти з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин. 5Сформувати з рису невеликі коржі, покласти на середину кожного невелику кількість начинки з мідій, загорнути в листя водоростей. 6Викласти суші на тарілку, подати з тонко нарізаним імбиром, васабі та соєвим соусом. 00:00 Nutrition Facts Calories 164 ккал