Суші з омарами суші японська кухня 8 Серпня, 2018 Японская кухня Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Омари - 300 г замороженого м'яса Рис - 200 г Оцет для суші - 50 мл Цукор - 0,5 ст. ложки Листя морських водоростей Імбир маринований Паста васабі Соєвий соус Перець Сіль Directions 1М'ясо омарів покласти, не розморожуючи, в киплячу підсолену воду, варити до готовності, охолодити, дрібно нарізати та поперчити. 2Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким. 3Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин. 4Сформувати з рису невеликі коржі, покласти в центр кожного трохи м'яса омарів і трохи втиснути. Загорнути в листя морських водоростей. 5Подавати до столу з васабі, соєвим соусом і тонко нарізаним маринованим імбиром. 00:00 Nutrition Facts Calories167 ккал