японські суші
японські суші

Суші з омарами

    

8 Серпня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Омари - 300 г замороженого м'яса

Рис - 200 г

Оцет для суші - 50 мл

Цукор - 0,5 ст. ложки

Листя морських водоростей

Імбир маринований

Паста васабі

Соєвий соус

Перець

Сіль

Directions

1М'ясо омарів покласти, не розморожуючи, в киплячу підсолену воду, варити до готовності, охолодити, дрібно нарізати та поперчити.

2Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

3Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

4Сформувати з рису невеликі коржі, покласти в центр кожного трохи м'яса омарів і трохи втиснути. Загорнути в листя морських водоростей.

5Подавати до столу з васабі, соєвим соусом і тонко нарізаним маринованим імбиром.

00:00

Nutrition Facts

Calories167 ккал