японські суші
японські суші

Суші з омарами, креветками та камбалою

    

28 Серпня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Омари - 300 г відвареного м'яса

Креветки відварні очищені - 200 г

Камбала - 200 г відвареного філе

Рис - 200 г

Оцет для суші - 50 мл

Цукор - 0,5 ст. ложки

Селера - 1 корінь

Листя морських водоростей

Імбир маринований

Паста васабі

Соєвий соус

Мускатний горіх тертий

Перець

Сіль

Directions

1Корінь селери очистити, вимити, дрібно нарізати. М'ясо омарів, креветки та філе камбали подрібнити, змішати з селерою, посолити, поперчити.

2Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

3Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

4Сформувати з рису коржики, викласти в середину кожного трохи приготовленої начинки, загорнути в листя водоростей.

5Викласти суші на тарілку, покласти поруч васабі та тонко нарізаний імбир. В окремій мисочці подати соєвий соус.

00:00