японські суші
японські суші

Суші з омарами та філе сьомги

    

21 Вересня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Омари - 200 г консервованого м'яса

Сьомга - 300 г філе

Рис - 200 г

Оцет для суші - 50 мл

Цукор - 0,5 ст. ложки

Листя морських водоростей

Імбир маринований

Паста васабі

Соєвий соус

Перець

Сіль

Directions

1Філе сьомги промити, відварити в підсоленій воді, остудити, нарізати невеликими шматочками, поперчити.

2М'ясо омарів подрібнити.

3Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

4Зняти з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

5З рису сформувати коржі. У центрі кожного зробити поглиблення і покласти туди спочатку шматочки риби, потім подрібнене м'ясо омарів. Обернути листям морських водоростей.

6Подавати до столу з тонко нарізаним імбиром, васабі та соєвим соусом.

00:00

Nutrition Facts

Calories188 ккал