японські суші
японські суші

Суші з червоною рибою та ікрою

    

20 Вересня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Риба червона - 300 г філе

Ікра червона - 50 г

Рис - 200 г

Оцет для суші - 50 мл

Цукор - 0,5 ст. ложки

Листя морських водоростей

Імбир маринований

Паста васабі

Соєвий соус

Мускатний горіх тертий

Перець

Сіль

Directions

1Рибне філе промити, відварити в підсоленій воді, остудити, нарізати пластинками.

2Рибу обваляти в суміші з мускатного горіха та меленого перцю з додаванням солі.

3Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

4Зняти з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

5З звареного рису сформувати маленькі коржі. На кожен з них покласти спочатку пластинки риби, потім невелику кількість ікри, обернути нарізаними вузькими смужками листям морських водоростей.

6Подавати з васабі, тонко нарізаним імбиром і соєвим соусом.

00:00

Nutrition Facts

Calories196 ккал