Сьомга з овочевим асорті

    

7 Травня, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Cook: 55 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сьомга - 600 г філе

Цвітна капуста - 100 г

Морква - 2 шт.

Квасоля стручкова - 100 г

Помідори консервовані - 200 г

Вино біле сухе - 1 склянка

Лимон - 2 ст. ложки соку

Олія - 6 ст. ложок

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу посолити, поперчити, полити лимонним соком і залишити на 15 хвилин.

2Моркву нарізати кубиками. Капусту розібрати на суцвіття. Квасолю нарізати шматочками.

3Овочі обсмажувати 5 хвилин на 4 ст. ложках олії.

4Додати помідори, влити вино і тушкувати 5 хвилин.

5Рибу викласти у змащену олією форму, запікати 10 хвилин.

6Потім покласти на рибу овочеву масу, полити олією і запікати ще 10 хвилин.

7Подавати рибу разом з овочами.

00:00