Сьомга, маринована в буряковому соку, з житніми хлібцями закуски швидко 6 Листопада, 2016 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Сьомга свіжа - 400 г охолодженого філе МАРИНАД: Буряк - 2 шт. невеликі Апельсини - 2 шт. (сік) Імбир - 40 г кореня Вода - 50 мл Оцет винний білий - 4 ч. ложки Сіль - 2 ч. ложки Цукор - 1 ч. ложка ДЛЯ ПОДАЧІ: Хлібці житні Лимон - 4 дольки Помідори черрі - 4 шт. Directions 1Очистити буряк і корінь імбиру. Натерти окремо на тертці та віджати сік. 2Підігріти воду в каструлі, влити винний оцет. Додати сіль і цукор, влити сік імбиру, буряка і апельсинів, перемішати. 3Нарізати філе сьомги тонкими скибочками, зняти шкіру. Залити рибу маринадом, залишити на 10 хвилин. 4Викласти скибочки сьомги на тарілку. Подавати з житніми хлібцями, дольками лимона та помідорами черрі. 00:00