Сьомга у вершках

    ,

20 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 20 mins

Ingredients

Сьомга - 500 г

Морква - 250 г

Сіль

Перець чорний

Вершки 20-25% - 500 мл

Шафран - 1 ч. ложка

Розмарин свіжий нарізаний - 1 ч. ложка

Directions

1Сьомгу розділити на філе, помити та нарізати на порційні шматочки.

2Соковиту, але маленьку моркву почистити, помити, нарізати за допомогою спеціальної тертки на дуже тонкі кружальця.

3У сотейник покласти моркву, на моркву - філе сьомги. Посолити та додати мелений чорний перець.

4Свіжий розмарин помити та дрібно нарізати. У миску налити вершки, додати розмарин і шафран. Вершки перемішати.

5Залити вершками моркву із сьомгою. При закритій кришці готувати страву в духовці близько 20 хвилин.

6Подавати сьомгу з відвареним рисом, прикрасивши гілочкою свіжого розмарину.

00:00