1Збити міксером яйця з цукром до стійкої піни. Поступово додаючи просіяне борошно з какао, замісити тісто.
2Перекласти тісто в змащену круглу форму. Випікати 20‑25 хвилин при 200°С, поки бісквіт не буде пружинити при легкому натисканні. Охолодити. Вийняти з форми.
3Желатин залити холодною кип'яченою водою і залишити на 30 хвилин.
4Воду злити. Набряклий желатин прогріти до розчинення.
5Масло збити до однорідної маси. Продовжуючи збивання, ввести згущене молоко, потім желатин. У крем додати мед, ром, каву та перемішати.
6Бісквіт розрізати на два пласти, між ними покласти крем шаром близько 10 см. Частину крему залишити для декору поверхні.
7До бічної поверхні шарлотки прикріпити печиво трубочки у вигляді заборчика. Охолодити.