Такос по-мексиканськи зі свининою

  , ,   

1 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Тортильї або лаваш - 4 шт.

Свинина - 300 г

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Перець чилі подрібнений - 1 ст. ложка

Лайм - 0,25 ч. ложки цедри

Кетчуп - 50 мл

Апельсиновий cік - 30 мл

Ворчестерський соус - 1 ч. ложка

Кориця мелена - 1 щіпка

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження - 2 ст. ложки

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Капуста білокачанна - 40 г

Редис - 30 г

Свіжа кінза або петрушка - 1 невеликий пучок

Directions

1Дрібно посікти очищені цибулю та часник, обсмажувати на розігрітій олії до м'якості.

2Вимити й обсушити свинину, нарізати тонкою соломкою. Додати до цибулі та часнику, перемішати. Обсмажувати 5-7 хвилин до рум'яної скоринки.

3Додати в сковороду кетчуп, апельсиновий сік і ворчестерскій соус. Всипати подрібнений перець чилі, цедру лайма, корицю, сіль і мелений чорний перець. Накрити кришкою, тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин (до майже повного випаровування рідини).

4Дрібно нашаткувати капусту. Нарізати редис тонкими кружальцями, подрібнити зелень.

5При подачі викласти на край кожної тортильї трохи свинини, капусти, редиски та зелені, згорнути рулетами.

00:00