Тамарілло під червоним соусом

    

3 Липня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порции

Ingredients

Тамарілло - 5 стиглих плодів

Сироп малиновий - 150 мл

Цукор коричневий - 50 г

Масло - 20 г

М'ята - 4 листка

Печиво кокосове - 1 коробка

Directions

1Гострим ножем очистити тамарілло від шкірки, розрізати вздовж.

2Змастити маслом блюдо з жаростійкого скла, викласти туди фрукти та посипати їх цукром. Запікати в духовці 8 хвилин при 200°С.

3Потім плоди тамарілло полити малиновим сиропом і знов поставити в духовку на 3 хвилини.

4Розкласти плоди тамарілло на 4 десертні тарілки та прикрасити кожну порцію листям м'яти. Подавати на стіл з кокосовим печивом.

00:00