Тарталетки з печінковим мусом, перепелиними яйцями і помідорами чері закуски 23 Вересня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: 40 тарталеток Ingredients Тарталетки - 40 шт. Перепелині яйця - 20 шт. Помідори черрі - 20 шт. ПЕЧІНКОВИЙ МУС: Куряча печінка - 500 г Вершки 10-20% - 150 мл Цибуля - 150 г Морква - 150 г Зелень Олія рослинна Сіль Перець Directions 1Лук і зелень дрібно нарізати. Моркву натерти на дрібній тертці. 2На рослинній олії обсмажити цибулю. Додати моркву, трохи обсмажити. 3Додати печінку. Смажити, помішуючи, 15-20 хвилин. Остудити. 4Готову печінку подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку, додати вершки, перемішати. 5До печінки додати зелень, посолити, поперчити, перемішати. 6Черрі і яйця розрізати на дві частини. 7У тарталетки за допомогою кулінарного шприца або ложкою викласти печінковий мус (мус виходить дуже-дуже ніжним), зверху - яйця і черрі. 8Прикрасити зеленню.Черрі та перепелині яйця доповнюють смак і надають тарталеткам яскравість. Бажано використовувати маленькі тарталетки. Замість черрі можна використовувати звичайні помідори, нарізані невеликими шматочками, а замість перепелиних яєць - курячі. 00:00