Тартар з лосося по-французьки закуски, страви з риби 5 Жовтня, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Лосось слабосолений - 600 г філе Рукола - 1 жменя зелені Цибуля червона ріпчаста - 1 шт. Каперси - 1 ст. ложка Олія оливкова - 1 ст. ложка Лимон - 1 ст. ложка соку Соєвий соус - 1 ч. ложка Directions 1Філе лосося нарізати невеликими шматочками. Половину зелені руколи, ріпчасту цибулю та каперси дуже дрібно порізати ножем. 2З'єднати підготовлені продукти, додати оливкове масло, лимонний сік і соєвий соус. Перемішати. 3Викласти в кільця для салату і прибрати на 30 хвилин в холодильник. 4Подавати на плоских тарілках, прикрасивши зеленню руколи, що залишилася. 00:00