100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Телятина - 1 кг
Масло вершкове - 100 г
Цибуля - 120 г
Борошно - 20 г
Сметана - 100 г
Рис - 300 г
Бульйон - 100 г
Directions
1На деко з високими бортами покласти масло та шматок телятини й обсмажити його з усіх боків.
2Потім додати прокип'ячену у воді й обсушену цибулю, припустити її трохи, додати борошно та залити рівними частинами бульйону і сметани. Ретельно розмішати соус вінчиком і запекти разом із м'ясом.
3Як гарнір приготувати плов з рису, на який перед подачею укласти нарізані шматочки м'яса. Зверху полити соусом, в якому запікалося м'ясо, попередньо процідивши його крізь сито і заправивши олією.