Телятина, запечена зі сметаною

    ,

11 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Телятина - 1 кг

Масло вершкове - 100 г

Цибуля - 120 г

Борошно - 20 г

Сметана - 100 г

Рис - 300 г

Бульйон - 100 г

Directions

1На деко з високими бортами покласти масло та шматок телятини й обсмажити його з усіх боків.

2Потім додати прокип'ячену у воді й обсушену цибулю, припустити її трохи, додати борошно та залити рівними частинами бульйону і сметани. Ретельно розмішати соус вінчиком і запекти разом із м'ясом.

3Як гарнір приготувати плов з рису, на який перед подачею укласти нарізані шматочки м'яса. Зверху полити соусом, в якому запікалося м'ясо, попередньо процідивши його крізь сито і заправивши олією.

Дієта при гіпотонії

00:00