Телятина «Меренго»

  ,   

10 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Телятина - 1 кг

Олія оливкова - 60 г

Часник - 1 долька

Цибуля ріпчаста - 100 г

Помідори - 120 г

Сіль

Перець

Борошно - 50 г

Бульйон курячий концентрований - 250 г

Вино сухе біле - 200 г

Масло вершкове - 80 г

Гриби білі або печериці - 250 г

Соус

Салат

Directions

1Підготовлену телятину (лопатку, частини задньої ноги) нарізати на шматки товщиною 3 см, обсмажити на олії.

2Додати дрібно нарізані цибулю, гриби, помідори, часник, сіль, перець, посипати борошном і поставити смажити, поки борошно не потемніє.

3Потім, помішуючи, влити бульйон з вином. Коли маса набуде консистенцію соусу, накрити посуд кришкою і на слабкому вогні потримати близько години.

4Розпустити вершкове масло та полити їм м'ясо. Витримати на слабкому вогні ще хвилин 15 і подати на стіл з будь-яким салатом.

00:00