Террін із курячою печінкою і чорною смородиною

    ,

6 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Куряча печінка - 600 г

Індичка - 300 г грудки (філе)

Яйця - 3 шт.

Сметана - 100 г

Джин - 2 ст. ложки

Сухарики білі - 2 ст. ложки

Смородина чорна - 100 г

Сіль

Перець

Французькі трави

Directions

1Печінку нарізати шматочками, додати сметану та джин, перемішати і залишити постояти.

2Філе індичої грудки дрібно нарізати. Сухарики обсмажити на сковорідці. Яйця збити.

3Збиті яйця додати до філе, змішати з печінкою.

4Викладати в дві форми: одна з фольги, інша силіконова. Додати маленьку жменю ягід чорної смородини. У деко налити воду. Запікати, прикривши фольгою, одразу в двох формах 2 години.

5Остуджувати в формі.

Дієта при гіпотонії

00:00