яловичі тефтелі у соусі
яловичі тефтелі у соусі

Тефтелі під соусом

    

5 Жовтня, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина пісна - 800 г фаршу

Рис - 150 г

Морква - 300 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Помідори терті - 2 склянки

Олія - 100 мл

Сіль

Перець

Directions

1Рис промити кілька разів і відварити в підсоленій воді до напівготовності, промити, остудити.

2Охолоджений рис додати в яловичий фарш, додати яйця, сіль, перець, перемішати, сформувати тефтелі.

3Моркву та цибулю вимити, очистити, нарізати кільцями.

4Тефтелі обсмажити на сковороді в розігрітій олії, потім вийняти, викласти в каструлю, зверху посипати цибулею і морквою.

5СОУС: У сковороду, де смажилися тефтелі, покласти натерті помідори або томатне пюре, додати трохи води або бульйону, посолити, поперчити, додати за смаком цукор, розмішати, довести до кипіння.

6Соусом залити тефтелі з морквою і цибулею, поставити на середній вогонь і тушкувати до готовності.

Дієта безглютенова

00:00